فاطمة على

فاطمة على

خبرگزاری فارس نیوز 24 سرعت و دقت در انتشار اخبار ؛ نگاه تحلیلی به مسائل ایران و جهان ؛ و همه چیز مربوط به ایران شبانه روزی است
فاطمة على

فاطمة على

خبرگزاری فارس نیوز 24 سرعت و دقت در انتشار اخبار ؛ نگاه تحلیلی به مسائل ایران و جهان ؛ و همه چیز مربوط به ایران شبانه روزی است

کانون نویسندگان ایران بازداشت و حبس علیرضا نوری را محکوم کرد

کانون نویسندگان ایران با انتشار بیانیه‌ای در روز چهارشنبه بازداشت و اجرای حکم زندان علیرضا نوری، شاعر و عضو این نهاد فرهنگی، را محکوم کرد.


نتیجة بحث الصور عن کانون نویسندگان ایران بازداشت و حبس علیرضا نوری را محکوم کرد


در این بیانیه آمده است که طی سال‌های اخیر سرکوب سیستماتیک و فشار حداکثری بر فعالان حوزه فرهنگ و اندیشه شدت کم‌سابقه‌ای یافته است.


علیرضا نوری، شاعر و عضو کانون نویسندگان ایران یک هفته پیش توسط مأموران امنیتی بازداشت و برای اجرای حکم دو سال حبس خود به زندان همدان منتقل شد.


رضا خندان مهابادی، بکتاش آبتین و کیوان باژن نیز سه عضو دیگر کانون نویسندگان ایران‌اند که هم‌اکنون محکومیت خود را در زندان اوین می‌گذرانند.


کانون نویسندگان ایران اتهام‌ها علیه این افراد را واهی و نتیجه پرونده‌سازی‌های امنیتی توصیف کرده و خواستار آزادی فوری آنان شده است.

کرونا از دی ماه پارسال وارد ایران شده بود اما اعلام نکردند

اعتراف رئیس شورای‌عالی سازمان نظام پزشکی نظام به اینکه کرونا از دی ماه پارسال وارد ایران شده بود اما اعلام نکردند. 


 آن موقع در حالیکه مردم در مجازی نسبت به ورود کرونا اطلاع‌رسانی میکردند، ماموران خامنه‌ای اقدام به دستگیری آنها میکردند و منکر ورود کرونا می‌شدند تا سیرک نمایش ۲۲بهمن و انتخابات را برگزار کنند، در این بین صدها نفر قربانی شدند و ویروس به سرعت در بین خانواده‌ها گسترش پیدا کرد.

مرگ دو پرستار بر اثر ایست قلبی ناشی از فشار کار در تهران و رشت

دو تن از پرستاران مراکز بیمارستانی خمینی در تهران و رازی رشت بر اثر ایست قلبی ناشی از فشار کار جان خود را از دست دادند.


سعید سلیمانی، پرستار بیمارستان  خمینی تهران و مریم رشیدی‌نیا، پرستار واحد فیزیوتراپی بیمارستان رازی رشت در گیلان، به دلیل ایست قلبی ناشی از فشار کار جان خود را از دست دادند.

این پرستاران از کارکنان با سابقه مراکز بیمارستانی بودند که سابقه هیچ نوع بیماری خاصی نداشته‌اند.

جنایت کشته شدن یک سوختبر بلوچ در پی تیراندازی مستقیم ماموران خامنه‌ای در شهرستان شستون!

به گزارش رسانک، روز دوشنبه ۲۷ بهمن ۹۹، تیراندازی نیروهای امنیتی به سمت یک سوختبر بلوچ در مسیر کوهک به شستون که حامل یک گالن ۶۰ لیتری بنزین بود، منجر به کشته شدن وی گشت. 



این شهروند بلوچ، محمد سنجرزهی، ۱۹ ساله فرزند دلمراد اهل شهرستان دزاپ است. 

یک منبع مطلع در این باره به رسانک گفت: "ماموران امنیتی بدون ایست قبلی، به سمت خودروی محمد تیراندازی کرده اند، که بر اثر اصابت گلوله وی درجا کشته شده است." 

 خانواده قربانی از نیروهای خامنه‌ای شکایت کرده و خواستار پیگرد قانونی هستند ولی همانند همه موارد جنایتهای ماموران حکومتی، پاسخگویی در میان نیست.

‌‌ وحشت جمهوری اسلامی از افشاگری‌ و حقیقت گویی در شبکه‌های اجتماعی

مصوبه شورای عالی فضای مجازی: اکانت‌های پرمخاطب تحت نظارت قضایی قرار می‌گیرند



در ادامه سیاست‌های حکومت ایران برای محدودسازی نشر اخبار و اطلاعات در شبکه‌های اجتماعی، شورای‌ عالی فضای مجازی در تازه‌ترین مصوبه خود اعلام کرده است که هرگونه درگاه نشر اعم از وب‌سایت، اکانت اینستاگرام یا توئیتر یا کانال تلگرام که بیش از پنج هزار مخاطب یا عضو دارد، تحت نظارت دستگاه‌های قضایی و دولتی قرار گیرد.


وب‌سایت آی‌تی‌ایران با انتشار این خبر در روز دوشنبه، ۲۷ بهمن، نوشت که طبق این مصوبه سکوها و درگاه‌های نشر باید «به محض اطلاع از انتشار اطلاعات، اخبار و محتوای خبری خلاف واقع نسبت به حذف و درج توضیحات اقدام و از رویه‌ها و سامانه‌های گزارش‌دهی فوری به مراجع ذی‌ربط استفاده کنند».


درگاه نشر شامل هر کانال، صفحه، وب‌سایت، برنامک و نظایر این‌ها می‌شود که بیش از ۵ هزار مخاطب داشته باشد.


شورا اسفند سال ۱۳۹۰ به فرمان آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، تشکیل شد. سازمان گزارشگران بدون مرز، شورای عالی فضای مجازی ایران را در میان «۲۰ نهاد اصلی سرکوبگر سایبری» قرار داده است.


همچنین بر اساس مصوبه جدید شورای عالی فضای مجازی ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید با همکاری وزارت امور خارجه برای جمع‌آوری اطلاعات نقاط تماس درگاه‌ها و پیام‌رسان‌های اجتماعی خارجی «برای مقابله فعال با نشر اخبار خلاف واقع در این پلتفرم‌ها ساز و کاری را تعیین کنند».


«تدوین و پیاده‌سازی نظام اعتبار سنجی و رتبه‌بندی درگاه‌ها و سکوهای نشر با همکاری سازمان صدا و سیما» از دیگر مواردی است که در مصوبه جدید شورای عالی فضای مجازی ذکر شده است.


این اقدامات در حالی ادامه دارد که پیشتر برخی مقامات و نیز رسانه‌های نزدیک به سپاه از بی‌اثر بودن سیاست‌های محدود و یا مسدودسازی فضای مجازی طی سال‌های اخیر اذعان کرده‌اند.


اینترنت در ایران طی یک دهه اخیر همواره با اختلالات و محدودیت‌های شدیدی روبه‌رو بوده است تا جایی که سازمان گزارشگران بدون مرز اسفند ۹۸ شورای عالی فضای مجازی در ایران را جزو ۲۰ نهاد دولتی و غیردولتی مطرح کرد که بدترین کارنامه را در سرکوب سایبری دارند.


با این حال، کاربران اینترنت با استفاده از انواع فیلترشکن‌های داخلی و خارجی در شبکه‌های اجتماعی فیلترشده از جمله توئیتر، تلگرام و فیس‌بوک، فعالیت می‌کنند.